Ons concept - FlexCafé

Espressobar concept van FlexCafe

mobiele epressobar

  • De kracht van onze koffie unit is snelheid, kwaliteit en eenvoud in een compact mobiel formaat.
  • Binnen 10 minuten is een koffie unit operationeel zonder ingewikkelde stroom voorziening. De units hebben een eigen watervoorziening.
  • De eenvoudige gebruiksaanwijzing maakt vervolgens het koffie bereiden zo simpel als één druk op de knop voor een heerlijke zwarte koffie of espresso en een cappuccino bereidt met verse melk.

Standaard is de uitstraling van de koffie unit neutraal, zonder marketing of reclame uitingen, uitgevoerd. Door de koffie unit aan te kleden met kleuren en logo van uw organisatie kunt u de unit op eenvoudige wijze binnen de bestaande bedrijfscultuur inpassen, zodat aan merkbeleving, sponsorcontracten of leveranciersverplichtingen wordt voldaan.

Compacte koffiemachine

De koffie unit standaard (pdf) is een WMF Bistro espresso machine met een capaciteit van 200 koppen per uur en een menu keuze van espresso, koffie, thee, cappuccino, koffie verkeerd.

Espresso op locatie

Met selfsupporting bakfiets serveert u koffie op locaties waar geen stroomvoorzieining is(pdf) Met de ludieke bakfiets bereidt u letterlijk tussen uw gasten espresso’s. Met de bakfiets trekt u zeker de aandacht!

Barista aan het werk

Wilt u zelf een heerlijke lattino of latte machiatto bereiden, huur dan een van onze halfautomaten piston espresso machines. De halfautomaten zijn beschikbaar is 3 varianten. Standaard zijn de espresso machines geplaatst op een handzaam en mobiel ondermeubel waarin watertank, afvoer en brita filter zijn gemonteerd.

Kijk op onze fotopagina voor talloze voorbeelden waar anderen u voor gingen. Maak snel en eenvoudig uw offerte.

Hulp nodig om het aantal espresso machines of het type te bepalen? Bel met ons kantoor op 070-3472323.